Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران یکم تا ۲۲ اسفندماه با حضور هنرمندانی از ایران، ترکیه، یونان و ایتالیا در محل «گذر فرهنگی تاراز» برگزار می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از برگزاری جلسه داوری نهایی بخش اصلی دهمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران که بر اساس ماکت‌های ارسالی هنرمندان ایرانی و بخش بین‌الملل و دانشجوی برگزار شد ۲۱ هنرمند حاضر در این رویداد هنری مشخص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار دهمین سمپوزیوم مجسمه‌سازی تهران با داوری عباس اکبری، نرگس حریریان، شهریار رضایی، روح‌الله شمسی‌زاده و داوری آنلاین یوشین اوگاتا (Yushin Ogata) از کشور ژاپن با مدیریت هنری و اجرایی مجید حقیقی انتخاب شدند.

در بیانیه هیأت انتخاب این رویداد هنری آمده است: هیأت انتخاب دهمین سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران با استناد به انتخاب ۱۶ ماکت در مرحله اول از هنرمندان ایرانی؛ نسبت به انتخاب ۱۰ اثر برای اجرای اصلی بر اساس ماکت‌های رسیده اقدام کرد.

اجرای ماکت با متریال اصلی توسط هنرمندان و همچنین استفاده از قابلیت اضافه کردن ۱۰ درصد متریال آهن در طرح‌های پیشنهادی، آثار (ماکت‌های) این دوره را به جهت رفتار با ماده اصلی و همچنین کیفیت اجرا، قابل تعمق و تحسین کرده است. بر این اساس هیأت انتخاب با تحسین و احترام به ۱۶ هنرمند ایرانی منتخب مرحله اول، با رویکرد توجه به مؤلفه‌های ذکر شده در فراخوان، همچون توجه به سایت و مکان‌محور بودن آثار، قابلیت‌های ارتباط با محیط و مخاطب، چیدمان، گسترش در فضا، مکان ویژگی و قابلیت‌های منظر و ... هنرمندان ایرانی برگزیده بخش اصلی را معرفی کرد. در بخش بین‌الملل شورای انتخاب از بین ۲۲۴ اثر از تعداد ۱۲۴ هنرمند، سه اثر برای بخش اصلی انتخاب کرده است. در بخش دانشجویی نیز از میان ۵۶ اثر رسیده از تعداد ۲۸ هنرمند، تعداد ۸ اثر برای اجرا انتخاب شدند.

اسامی هنرمندان ایرانی بخش اصلی

حمید محمد حسین، میلاد نبی‌زاده، احسان طوسی، محمدجواد جعفری، بهمن چگنی، هامون نظیری، عنایت صحرایی، علی خطایی ایلخچی، مصطفی محسنی و سحر خلجی.

اسامی هنرمندان خارجی بخش اصلی

کمال توفان (Kemal Tufan) از ترکیه، واسیلیس واسیلی (Vasilis Vasili) از یونان و سیمون دِ لورنزو (Simon de Lorenzo) از ایتالیا.

اسامی هنرمندان منتخب بخش دانشجویی

کسری اصغرخوانی، مرتضی جعفری، رضا باجلان، محسن توکلی، اکبر صدری، جهانبخش امیربیگی، مرضیه طهماسبی و شیدا موسوی.

دهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی مجسمه‌سازی تهران یکم تا ۲۲ اسفندماه در محل «گذر فرهنگی تاراز» واقع در منطقه ۲۲ برگزار می‌شود و محل نصب مجسمه‌ها باغ سنگی دریاچه خلیج‌فارس خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سمپوزیوم بین المللی مجسمه سازی تهران هنرمندان ایرانی دهمین سمپوزیوم بخش اصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، لیلا مقیمی، دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم گفت: در این سمپوزیوم سعی شده است تا دو دیدگاه فرآیند طراحی از ابتدا و فرآیند باز طراحی یا مقاوم سازی به صورت برعکس بررسی شود و تلفیق این دو به بحث و مناظره گذاشته شد.

وی افزود: از آنجایی که موضوع تکنولوژی است، موضوعاتی مربوط به معماری، یادگیری در ماشین و بازطراحی سازه های تاریخی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر علمی و اجرایی این سمپوزیوم کشور گفت: کشور ایران در یک منطقه خاص و دارای پیشینه تاریخی ارزشمند است؛ از این رو نگاه به طراحی های به روز، مدرن  و چشم انداز آن و نگاه به گذشته و بازطراحی ساختمان تاریخی در این سمپوزیوم مورد نقد قرار گرفت.

این سمپوزیوم دارای شش سخنران بود که با عناوین «چشم انداز آینده معماری کشورهای جهان اسلام» توسط محمدجواد مهدوی نژاد، «استفاده از فناوری‌های نوین چوب در مرمت» توسط صابر اسدی، «سیستم‌های پشتیبان تصمیم گیری احیایی-تطبیقی ابزار انتقال دانش درطراحی مناظر تاریخی» توسط پریچهر گودرزی،«تکنولوژی درAEC» توسط امیر حسین ستاری، «تکنولوژی و نماهای پیشرفته» توسط علی گوهریان، «طراحی و نوآوری-از تغییر در واقعیت» توسط کاوه یزدی فرد، «دانش یادگیری ماشین در طراحی معماری» توسط فرهبدحیدری ارائه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • از ظرفیت های موجود در جامعه هنرمندان مهاجر استقبال می کنیم
  • نخستین سمپوزیوم تکنولوژی درطراحی و بازطراحی برگزار شد
  • معجزه لورکوزن؛ دهمین فرار از باخت بعداز دقیقه۹۰
  • انتخاب والیبالیست ارومیه‌ای به عنوان بهترین مدافع لیگ برتر جمهوری آذربایجان
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • مجسمه کریستیانو رونالدو از سنگ+عکس
  • عکس| تصویری از مجسمه سنگی رونالدو و شباهت عجیبش به این بازیکن
  • عکس | این پسربچه بهترین مجسمه رونالدو را ساخت