Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزاد طالبی دبیر سومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مفاخر ایران درباره برپایی این دوره سمپوزیوم با توجه به حواشی پیش آمده در دوره قبل و برای جلوگیری از تکرار آنها به خبرنگار مهر گفت: پیش از برنامه‌ریزی برای برگزاری سمپوزیوم سوم مطالعه و ارزیابی‌هایی از برپایی دوره‌های گذشته سمپوزیوم مجسمه‌سازی انجام شد و برنامه‌ریزی‌ها بر همین اساس صورت گرفت و سعی شد که دیگر شاهد چنین حواشی نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره معیارهای انتخاب هنرمندان مجسمه‌ساز برای ساخت سردیس‌ها بیان کرد: در فراخوان سمپوزیوم سوم از هنرمندان خواستیم که رزومه خود را مرتبط با ساخت مجسمه فیگوراتیو برای ما ارسال کنند و بر این اساس، هنرمندانی انتخاب شدند که آثار قابل قبولی در حوزه مجسمه‌سازی داشتند.

طالبی تاکید کرد: برای اینکه صرفاً بر رزومه هنرمندان متکی نباشیم، هنرمندان حاضر در سمپوزیوم ملزم به ساخت یک ماکت و ارسال آن برای هیأت داوری بودند که تفاوت عمده این دوره نسبت به قبل همین امر است.

وی تصریح کرد: در این روند، ماکت‌ها یک بار مورد داوری قرار گرفتند تا در صورت وجود ایراد در ماکت‌ها، با هنرمند در میان گذاشته شود. همچنین توانمندی هنرمندان بر پایه ماکت ارسالی مورد بررسی قرار گرفت.

دبیر سومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مفاخر ایران با تاکید بر حضور اساتید برجسته مجسمه‌سازی در این دوره سمپوزیوم، گفت: در این دوره سمپوزیوم، فضا برای حضور اساتید باز شد و از تجربه و حضور اساتید برجسته مجسمه‌ساز در حوزه فیگوراتیو به صورتی فعال و پررنگ بهره می‌گیریم که از جمله آنها می‌توان به آقایان نجیبی، گروسیان، معماریان، عارفی منش، غنچه پور، قشقایی و بزرگواران دیگر اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای اینکه هنرمندان مجسمه‌ساز به شخصیت مفاخر نزدیک‌تر شوند، زمان‌بندی را تغییر دادیم تا فرصت بیشتری برای هنرمندان وجود داشته باشد. همچنین با خانواده‌های مفاخر نیز تعامل صورت گرفت که هنرمندان با این شخصیت‌ها بیشتر نزدیک شوند.

طالبی درباره نحوه داوری آثار نیز گفت: در داوری‌های نهایی نیز ضمن اینکه هر اثر هنری مسائل خاص خودش را دارد اما با همان دید هنری، سختگیری‌هایی اتفاق افتاد تا کارهایی که در سطح شهر نصب می‌شوند از کیفیت بالایی برخوردار باشند. اعضای شورای سیاستگذاری و داوران به صورت آنلاین بر پدید آمدن اثر نظارت داشتند، چراکه هنرمندان در کارگاه‌های شخصی خود مشغول کار بودند و داوران نیز به صورت آنلاین از مراحل ساخت اثر بازدید می‌کردند.

وی، در پایان سومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مفاخر ایران را تجربه‌ای جدید برشمرد و افزود: این دوره سمپوزیوم از هر نظر تجربه جدیدی به حساب می‌آید و امیدواریم که آثار قابل قبولی نیز برای نصب در سطح شهر حاصل شود.

کد خبر 5086807

منبع: مهر

کلیدواژه: فرزاد طالبی سمپوزیوم مجسمه سازی مجسمه سازی سازمان زیباسازی شهرداری تهران محسن فخری زاده چهاردهمین جشنواره سینما حقیقت فیلم کوتاه تئاتر ایران برنامه تلویزیونی شبکه پنج سیما موسیقی ایرانی آلبوم موسیقی رادیو نمایش فیلم سینمایی ویروس کرونا سریال ایرانی نمایش رادیویی سازمان صداوسیما سمپوزیوم مجسمه سازی دوره سمپوزیوم سومین سمپوزیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟

اگر علاقه مند به زبان هستید و می خواهید در این زمینه فعالیت کنید یکی از راه های آن تدریس زبان می باشد. برای تدریس زبان به صورت حرفه ای و اصولی در آموزشگاه های مختلف باید با تکنیک های تدریس زبان آشنا باشید.

برای این منظور باید در دوره تی تی سی یا همان دوره تربیت مدرس زبان شرکت کنید و با دریافت مدرک آن به تدریس زبان بپردازید.

معمولا این دوره به صورت آنلاین و حضوری برگزار می شوند که دارای هزینه متفاوتی می باشند و دوره های آنلاین معمولا هزینه کمتری را خواهند داشت. رنج قیمتی این دوره ها در حالت آنلاین برای کلاس گروهی مبلغی حدود ۳ میلیون تا ۵ میلیون بسته به آموزشگاهی که در آن می خواهید دوره شرکت نمایید متغیر است.

چه سطحی از زبان برای شرکت در دوره تی تی سی نیاز است؟

برای شرکت در این دوه ابتدا باید تعیین سطح شوید و حداقل سطح مورد نیاز برای شرکت در دوره تی تی سی سطح متوسط می باشد اما باید به خوبی به این سطح زبان مسلط باشید.

اگر سطح مناسب را نداشته باشید می توانید در دوره های جنرال زبان شرکت کنید و با رسیدن به سطح مورد نظر در این دوره شرکت کنید.

دوره آنلاین یا حضوری تی تی سی؟

دوره تی تی سی به صورت آنلاین و حضوری برگزار می شود. شاید این سوال برای تان پیش آمده باشد که کدام دوره بهتر است؟ جواب این سوال بستگی به شرایط شما دارد.

اگر قادر به شرکت در دوره حضوری هستید می توانید در این دوره شرکت کنید اما اگر امکان شرکت در دوره حضوری را ندارید دوره آنلاین را انتخاب کنید.

در دوره آنلاین شما برای تدریس در هر دو حالت حضوری و آنلاین آماده خواهید شد و با ابزارهای تدریس آنلاین و پلتفرم های تدریس آنلاین نیز آشنا می شوید و این دوره از لحاظ سطح برگزاری هم سطح دوره حضوری می باشد در نتیجه دوره آنلاین شما را همانند دوره حضوری به خوبی برای تدریس آماده خواهد کرد.

مدارک لازم برای شرکت در دوره TTC

برای شرکت در دوره TTC باید ابتدا از یک سطح زبانی حداقلی برخوردار باشید. معمولا افراد از سطح متوسطه به بالا می توانند در این دوره شرکت نمایند.

نکته دیگر تسلط و درک شما از زبان انگلیسی و مطالب می باشد تا بتوانید آن ها را به خوبی تدریس نمایید. در نتیجه ممکن است شما در برخی از مهارت ها سطح خوبی داشته باشید اما در برخی دیگر خیر در نتیجه باید بتوانید تمامی سطوح را به میزان مناسب ارتقا دهید و زبان انگلیسی را براساس قواعدی که دارد به خوبی درک نمایید.

از این رو داشتن مدرک دانشگاهی ضروری نمی باشد اما داشتن یک مدرک زبان چه دانشگاهی و چه از موسسات می تواند نشان دهنده میزان تسلط شما بر روی زبان انگلیسی باشد.

نحوه برگزاری کلاس های TTC

دوره TTC به صورت کاربردی و عملی برگزار می شود. بخشی از کلاس به آموزش مسائل تئوری پرداخته خواهد شد و در بخش دیگر شما باید آموزه های خود را به صورت عملی و به عنوان یک معلم اجرا نمایید. اینکار به شما کمک می کند تا بتوانید در طول دوره با نحوه تدریس و روش های مختلف برای آموزش مهارت های مختلف زبانی آشنا شوید و اشکلات خود را رفع نمایید.

دوره TTC اگر دارای بخش عملی یا دمو نباشد، دوره مناسبی برای شرکت نمی باشد. در نتیجه شما در طول دوره به ارائه چندین دمو برای مهارت های مختلف خواهید پرداخت و خود را محک خواهید زد و استاد دوره با بررسی عملکرد شما به شما کمک خواهد کرد تا روند خود را بهبود ببخشید.

مدت زمان دوره TTC چقدر است؟

معمولا دوره TTC در مدت ۲ ماه بستگی به نحوه برگزاری، برگزار می شود. دوره TTC موسسه دهخدا به صورت گروهی در ۱۸ جلسه و به صورت خصوصی در ۷ جلسه برگزار خواهد شد.

مدرک پایان دوره TTC

مطمئنا در پایان دوره TTC به شما مدرکی اعطا خواهد شد و موسسات از افراد برتر دعوت به همکاری خواهند و یا اینکه می توانید با این مدرک به موسسات دیگر مراجعه کنید و با دادن مصاحبه شروع به تدریس زبان انگلیسی نمایید.

مدارک ارائه شده توسط موسسه زبان دهخدا مورد تایید وزارت آموزش و پرورش بوده و همچنین این موسسه همواره از افراد برتر دوره برای همکاری استفاده می کند.

هزینه دوره تی تی سی در موسسه زبان دهخدا

برای شرکت در دوره تی تی سی موسسه زبان دهخدا برای کلاس های آنلاین گروهی هزینه هر ترم ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان بوده و برای کلاس های آنلاین خصوصی جلسه ای ۶۳۰ هزار تومان است. برای کلاس حضوری باید به این هزینه ها ۱۰ درصد اضافه شود.

آیا مدرک دوره تی تی سی بین المللی است؟

دوره تی تی سی که در موسسات مختلف برگزار می شود برای تدریس در هر موسسه ای در ایران معمولا مناسب است اگر بتوانید توانایی های خود را به خوبی اثبات نمایید.

اما برای دریافت مدرک بین المللی تدریس باید در دوره های CELTA و DELTA شرکت کنید که برای این کار باید دارای سابقه تدریس باشید. از این رو برای شروع فعالیت ابتدا باید مدرک تی تی سی را دریافت کنید و سپس به کسب تجربه تدریس در آموزشگاه ها بپردازید و بعد از چند سال می توانید برای کسب مدرک بین المللی اقدام نمایید.

کد خبر 749072

دیگر خبرها

  • سیستم‌های صوتی XTRIM VX | تجربه حضور در یک کنسرت اختصاصی
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • ثبت‌نام سومین دوره مسابقات تیمی قرآن در گیلان آغاز شد
  • روایت یک کارگردان از فیلمسازی در نوجوانی/ هیچ چیز جز گوشی موبایل لازم نیست