Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@03:23:16 GMT

یک پیشنهاد متفاوت برای پارک مینیاتور تبریز

تاریخ انتشار: ۳۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۱۷۵۱۲

با توجه به این که همه گردشگران و حتی شهروندان قادر به دیدن نیستند، می‌توان مکانی مخصوص نابینایان با ماکت‌های پارک مینیاتور تبریز احداث کرد تا نابینایان بتواند با لمس همه‌ی قسمت‌های ماکت، در مورد معماری کلی بنا و ویژگی های ظاهری آن اطلاعاتی را کسب کند. آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، پارک مینیاتور تبریز سال 1390 در خیابان گلکار و انتهای پارک آنالار و آتالار احداث شده است، متأسفانه امروزه بخشی از پارک با دیواره‌های بتنی حصارکشی و ماکت‌ها در بخش دیگر پارک رها شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این پارک بیشتر جاذبه‌های تبریز از جمله عمارت شهرداری تبریز، ارک علیشاه، مقبره الشعرا، عمارت ائل گلی، برج خلعت پوشان، مسجد کبود. کلیسای مریم مقدس، خانه ثقه السلام، برج یانقین، ساختمان راه‌آهن تبریز، ساختمان تاریخی استانداری، پل کابلی تبریز، پل سنگی و نیز روستای صخره‌ای کندوان در این پارک به شکل ماکت و در سایز کوچک تر ساخته شده‌اند.
با مناسب‌سازی فضای بارک از قبیل نوشتن مطالب با خط بریل، استقرار راهنمایان گردشگری ویژه نابینایان، بهسازی ماکت‌های پارک، تجهیز مبلمان داخل بارک برای افراد با شرایط خاص، کتابخانه صوتی ویژه نابینایان، فروشگاه محصولات فرهنگی و رستوران غذاهای محلی تبریز، لذت درک زیبایی جاذبه‌های تاریخی تبریز را به عنوان پارک ویژه نابینایان فراهم کرد تا تبریز مثل همیشه میزبان شایسته و متفاوتی برای مهمانان خود باشد.
این ایده را با مدیر عامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز در میان گذاشتم که از آن استقبال کرد و گفت: پیشنهاد بسیار جالب و البته کاربردی است که به بررسی نیاز دارد.
«محمدحسین حسن‌زاده» ادامه داد: می‌توان در فضای باز بارک مینیاتور و با مناسب سازی محوطه‌ی پارک، زمینه استفاده آن را برای نابینایان فراهم کرد.
رئیس هیئت مدیره جامعه نابینایان و کم‌بینایان آذربایجان‌شرقی نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص مسائل مربوط به زندگی شهری نابینایان گفت: ضروری است فضای شهری برای نابینایان مناسب‌سازی شود و با کف‌سازی ویژه نابینایان در پیاده‌روها، نصب چراغ قرمز در چهارراه‌ها، مناسب سازی ورودی ساختمان‌های اداری، مجهز کردن آسانسورها به علائم برجسته و خط بریل کمک می‌کند تا فرد نابینا و کم‌بینا به‌راحتی بتواند بدون کمک و متکی به دیگران از امکانات شهری استفاده کند.
«عزیز زاهدی» با بیان این‌که انجمن نابینایان استان در راستای مطالبات نابینایان جلسات متعددی با دستگاه‌های متولی و بهزیستی برگزار کرده است، افزود: انتظار داریم که نابینایان با دید ترحم برخورد نشود و از طرفی شرایط لازم برای عبور و مرور آسان و انجام امور روزمره نابینایان در شهر فراهم شود.
بر اساس این گزارش با توجه به این‌که سفر و استفاده از اماکن گردشگری از جمله حدأقل حقوق افراد است و از طرفی انتخاب تبریز به‌عنوان پایتخت گردشگری اسلامی در سال 2018 بهانه‌ای برای توجه مسئولان و خود مردم به صنعت پر سود گردشگری شده است، اما به نظر می‌رسد که در تصمیم‌گیری‌ها تمهیدات ویژه برای میزبانی از گردشگران نابینا و یا با شرایط خاص در نظر گرفته نشده‌است که این امر نیاز به بررسی و بازنگری دارد.
می توان با مناسب‌سازی و محوطه‌سازی پارک مینیاتور و مرتب کردن ماکت‌ها، استقرار راهنمایان ویژه نابینایان، تهیه بروشورها به خط بریل و تجهیز سرویس‌های بهداشتی برای نابینایان، روحی تازه به جان این پارک بخشید و از طرفی لذت سفر و درک بخشی از تاریخ تبریز را برای گردشگران نابینایان فراهم کرد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۱۷۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در شرکت دانش بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد که برای اولین بار در جهان توسط این شرکت ایجاد شده است و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در جریان است.

بر اساس این گزارش، شرکت دانش‌بنیان توسعه دانش و فناوری ایلیا از سال ۱۳۸۹ در پارک فناوری پردیس مستقر است و درزمینه تولید مواد نانو ساختار فعالیت دارد. این شرکت در بیست و یکمین اجلاس سالانه پارک فناوری پردیس توانست به عنوان شرکت برتر در حوزه توسعه فناوری و خلق نوآوری معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 6091160 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • پارک کردن یک خودرو به شیوه‌ای متفاوت + فیلم
  • ۴ مصدوم در اثر انفجار در پارک پرواز تبریز
  • انفجار گاز فاضلاب در پارک پرواز تبریز چهار مصدوم به جا گذاشت
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره قرآنی «پله‌های آسمانی» در تبریز
  • انفجار در پارک پرواز تبریز/ ۴ نفر مصدوم شدند
  • انفجار در پارک پرواز تبریز
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • کلنگ اولین پارک بانوان شهریار به زمین زده شد
  • کلنگ پارک بانوان شهر امیریه زده شد